Torstainen ruokailta kokosi väkeä rentoon illanviettoon

”Kiva syödä jotain muuta välillä.”

Makuja maailmalta -ilta torstaisen tylsyyden torjumiseksi osoittautui sangen oivaksi tavaksi istua iltaa porukalla. Thaimaasta Suomeen aikanaan muuttanut Natthanan vietti osan vapaapäivästään (KIITOS!) Symppiksellä kokkaamalla thaimaalaisen aterian yhdessä tyttärensä Najun kanssa. Kaksi ja puoli tuntia täyttä toimintaa keittiössä ja tadaa, makuelämys oli valmis alkamaan! Paikalla olijoita hemmoteltiin cashew-pähkinä -kanalla & riisillä sekä tomaatti-kiinankaalikeitolla.

Illan lomassa rupateltiin niitä näitä, välillä vähän syvällisemminkin ja erilaisia pelejäkin innostuttiin ottamaan esiin. Ruoka oli mahtavaa! Kiitos kaikille 20 paikalle tulleelle ja  erityiskiitos kokeillemme maailman mauista! Tällä viikolla pääsemme ghanalaisen ruoan pariin, kun pääkokkina häärää Gertrude. Lisätietoja illasta löydät tapahtumistamme: http://www.lankipohjansymppis.fi/tapahtumat/.