Torstain tylsyyttä torjutaan maailman makujen avulla vielä kerran to 12.7.2018

Torstaisissa illoissa on saatu nauttia hyvästä seurasta rennoin tunnelmin ja mitä ihanimmista maailman mauista. Thaimaalainen Natthanan tyttärensä Najun kanssa sekä Ghanalainen Gertrude ovat antaneet taitonsa kaikkien iloksi ja keittiössä on loihdittu upeita elämyksiä monen suun iloksi. Illoissa on käynyt 20-25 uteliasta suuta. Välillä on chilin poltetta helpotettu laittamalla vähän suolaa suuhun (kiitos vinkistä, Natthanan!) ja naurettu, kun hiki valuu ja lieskat lyövät suusta. Toisinaan on maisteltu makeita ja pehmeitä makuja, eli hyvin eri tyyppisiiin aterioihin olemme saaneet tutustua.

KESÄN VIIMEINEN maailman makuja -ilta on to 12.7. ja silloin teemme italialaista pastasalaattia. Kenties hieman tutumpi ruokalaji suomalaisille tällä kertaa, mutta vähemmän tuttu tähän asti maailman makuja kokanneille 🙂

Syksyllä taas uudet kujeet, joten kannattaa seurata nettisivujemme tapahtumat -osiota. Sinne päivitämme tapahtumiamme. Katsotaan sitten, millä syksyistä torstain tylsyyttä torjutaan…:)