Sunnuntaina 15.7.2018 Kesätapahtumassa Pertti Salovaara ja paljon muuta mukavaa

Symppiksellä tapahtuu jälleen koko viikonlopun ajan! Symppiksen aktiiviset vapaaehtoiset pitävät jälleen ovet auki lauantain kahvittelijoille ja samalla pyörii pihassa pihakirppis klo 09 alkaen. Tänä viikonloppuna jatketaan hulinaa myös sunnuntaina, kun Pertti Salovaara tulee juontamaan iloista, monipuolista koko perheelle sopivaa kesätapahtumaa letkeällä meiningillä. Pertti toimii myös huutokaupan meklarina kyseisessä tapahtumassa.

Ohjelmassa on konjakkirallia, pilke silmäkulmassa pidettävää muotinäytöstä, laulu- ja runoesityksiä, arpajaiset, makoisaa syötävää lohisopasta kahviherkkuihin ja lasten riemuksi paikalla on myös pomppulinna. Tapahtuma alkaa klo 12 Symppiksen edessä (Länkipohjantie 21). Lämpimästi tervetuloa mukaan iloiseen tunnelmaan!