Yksinäisen uusi elämä -hankkeen jatkorahoitus varmistui

”Mitä voisi lahjoittaa sille, 
joka omistaa jo kissankellon, 
vanamon, säteet kevätauringon, 
jolla on talvi ja syys – kävisikö ystävyys?”
 

– Elina Karjalainen 

Lähestyvän Ystävänpäivän alla oli valtavan mukava saada varmistus siitä, että Sosiaali- ja terveysministeriö on myöntänyt Symppiksen hankkeelle rahoituksen kuluvalle vuodelle 2019! Olemme tästä kiitoksen velkaa jokaiselle vapaaehtoiselle, jokaiselle hankkeen ja Symppiksen muuhun toimintaan osallistuneelle, yhteistyökumppaneille ja muille taustajoukoille!

Tulemme juhlistamaan tätä tarjoamalla leivoskahvit Avoimien ovien merkeissä; ajankohta varmistuu lähiaikoina! Samalla voi jättää palautetta Symppiksen toiminnasta tai tulla tutustumaan paikkaan, jollei se ole vielä tuttu.

Astuhan peremmälle, IHANA SINÄ, juuri sellaisena kuin olet. Iloisena, suruisena, sanattomana, puheliaana, työvaatteissa, juhlavaatteissa, ohikulkumatkalla tai varta vasten. Kohtaamispaikka Symppiksen ovi on sinulle avoinna.