Länkipohjan Symppis Ry

HUOM! Maanantaina 30.11.20 alkaen Symppiksellä maskipakko ja max. 10 hlöä kerrallaan henkilökunta mukaan laskettuna koronatilanteen vuoksi.
Ethän tule sairaana ja muistat hyvän käsihygienian.

Länkipohjan Symppis Ry on vuonna 2016 perustettu yhdistys. Se on syntynyt halusta tarjota tavallista yhdessäoloa toisten alueen asukkaiden ja kesäasukkaiden kanssa. Pyöritämme vapaaehtoisvoimin Länkipohjan keskustassa sijaitsevaa viihtyisää, kaikille avointa kohtaamispaikkaa nimeltään Symppis, missä tiivistyy yhdistyksemme tarkoitus. Järjestämme myös tapahtumia ja virikkeellistä harrastetoimintaa. Olet lämpimästi tervetullut mukaan kaikkeen toimintaamme, riippumatta siitä oletko jäsen vai et, oletko vakituinen asukas, mökkiläinen tai kenties satunnainen ohikulkija.

Symppiksellä saatavilla kaupungin kaivovesitutkimus näytepulloja.

Alun perin Symppiksen toiminta muotoutui Eläkeliiton Längelmäen yhdistyksen puitteissa, mutta Symppis siirtyi Länkipohjan Symppis Ry:n hoteisiin yhdistyksen perustamisen yhteydessä vuonna 2016. Toimintaa kehittämään on jokainen tervetullut ja toivommekin tavoittavamme myös alueen nuorempaa väestöä.

Maaliskuussa 2018 yhdistyksemme sai suureksi iloksemme avustuksen: veikkausvaroista rahoitetaan nyt Yksinäisen uusi elämä -nimeä kantavaa hankettamme, josta löytyy lisätietoja täältä: http://www.lankipohjansymppis.fi/yksinaisen-uusi-elama-hanke-2018-2020/.

Länkipohjan Symppis ry saa toiminta-avustusta Jämsän kaupungilta.

Paras palkinto toiminnastamme meille on se, jos saamme sinut mukaan!

Tule mukaan juuri sellaisena, kuin olet. Riippumatta iästä, sukupuolesta, elämäntilanteesta, vakaumuksesta tai muista seikoista. Meillä ollaan ihmisiä ihmisille, ihan tavallisia sellaisia ja juuri sellaisena voit sinäkin tulla. Lämpimästi tervetuloa Symppikseen lukemaan päivän lehti, hörppäämään kuppi kahvia tai katsomaan, mitä retkiä ja muuta toimintaa on luvassa. Symppiksen viriketoiminnasta löydät lisää tietoa täältä: http://www.lankipohjansymppis.fi/tapahtumat/.

Jäsenyys

Jäseneksi yhdistykseen voi liittyä maksamalla yhdistyksen jäsenmaksun. Jäsenmaksu vuodelle 2020 on 10 euroa. Sen voi maksaa käteisellä Symppikseen tai yhdistyksen tilille: FI90 4500 0010 0861 78.

Maksamalla jäsenyyden hyväksyt samalla yhdistyksen säännöt ja tarkoituksen.

Hallitus 2020-2021

Marjo Leppämäki (puheenjohtaja)
Alpo Eeli (varapuheenjohtaja)
Marita Lindström (sihteeri ja rahastonhoitaja)
Pirjo Eeli  (hallituksen jäsen) 045 111 4361

Aino Lahtinen (varajäsen)
Ahti Lahtinen (varajäsen)