Symppis

Symppis on Länkipohjan Symppis Ry:n pyörittämä kaikille avoin kylän yhteinen olohuone. Se on matalan kynnyksen kohtaamis- ja ajanviettopaikka, joka toimii vapaaehtoisvoimin. Meille voit tulla mm. lukemaan päivän lehdet, hörppäämään kupin kahvia, surffailemaan netissä asiakaskoneellamme, ”tuhlaamaan aikaa”, kysymään neuvoa kännykkäsi käytössä tai verkkoasioinnissa, istahtamaan keinutuoliin ohikulkumatkalla muuten vaan tai viettämään päivää muulla tavoin itsekseen tai ystävien kanssa. Tiloja myös vuokrataan edullisesti yksityistilaisuuksiin, kuten kokouksiin ja merkkipäivien viettoon (tiedustelut: 045 111 4361 / Pirjo Eeli).

Symppiksellä on paljon säännöllistä toimintaa ja lisää keksitään tarpeen mukaan. Toiminta syntyy meistä jokaisesta, pienin (ja toisinaan isoinkin) vapaaehtoispanoksin. Meille voit tulla tekemään vaikka vain kerran kuussa tai kerran vuodessa vapaaehtoistoimintaa. Se voi olla esim. 2-4 tunnin kahvinkeittovuoro, kertaluontoisen retken, luennon tai kurssin veto, paikan imurointi samalla kun poikkeat kahvilla tai talvella auttaminen lumitöissä. Vapaaehtoisena voi olla silloin tällöin tai säännöllisesti.

Aukiolo MA – PE 10-17, LA 10-15, Su suljettu   

Puh: 045 111 4361 / Pirjo Eeli

Symppiksellä on käynnissä myös hanke työelämän ulkopuolella olevan aikuisväestön yksinäisyyden selättämiseksi. Sen tiimoilta toimintaa järjestetään sekä Symppiksessä että sieltä ulospäin suuntautuen. Lisätietoja hankkeesta saat painamalla tästä.